Qui som?

La nostra història de protecció i confiança.

Benvingut/da a AEXA Caldes, una agència exclusiva d’assegurances amb més de 25 anys d’història, dedicada a oferir serveis de protecció i confiança a Caldes de Montbui i rodalia. Des de la nostra fundació el 1997, hem crescut i ens hem adaptat als canvis del mercat i a les necessitats dels nostres clients, mantenint sempre els nostres valors fonamentals de confiança, transparència, i dedicació al servei.

El nostre equip de professionals està compromès a guiar els clients a través del procés de selecció de les millors cobertures d’assegurances, oferint una àmplia gamma de productes adaptats a les necessitats particulars de cada persona o empresa. Continuem cercant oportunitats per créixer, innovar i ser una font fiable de protecció per a la nostra estimada comunitat.

A més, estem orgullosos de la nostra herència i dels nostres èxits compartits amb tots els qui han confiat en nosaltres al llarg dels anys. Avui, amb l’esperit fundacional que ens impulsa, continuem cercant oportunitats per créixer, innovar i mantenir-nos com una font fiable de protecció per a la nostra estimada comunitat.

Gràcies per ser part de la nostra història i per permetre’ns ser el teu soci de confiança en totes les teves necessitats d’assegurances.

Atentament,

L’equip d’AEXA Caldes.

Senyal de la victoria amb una ma que surt d'un cotxe de color blau

Eines d'accessibilitat