Política de cookies

L’AGÈNCIA EXCLUSIVA D’ASSEGURANCES CALDES, S.L. (d’ara endavant AEXA CALDES), una empresa amb seu a la Unió Europea (Barcelona, Espanya).

Què són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer de text que es col·loca al seu ordinador o dispositiu mòbil quan visita un dels nostres llocs web. Nosaltres, i alguns dels nostres afiliats i proveïdors de serveis externs, podem fer servir alguns tipus diferents de galetes. Algunes són galetes persistents (galetes que romanen al teu disc dur durant un període de temps prolongat) i algunes són galetes d’identificació de sessió (galetes que caduquen quan tanques el teu navegador).Finalitats de les galetes

Les galetes ens ajuden a operar els nostres llocs web i serveis, a millorar i personalitzar la seva experiència als nostres llocs web i serveis, a fer anàlisis i a oferir publicitat i màrqueting que siguin rellevants per a vostè.

També hi ha galetes establertes per tercers als nostres llocs web i serveis. Les galetes de tercers permeten que es proporcionin característiques o funcions de tercers a través dels nostres llocs web i serveis, com ara publicitat, contingut interactiu i anàlisi. També ens permeten utilitzar xarxes publicitàries per gestionar la nostra publicitat en altres llocs web.

Tipus de galetes:

Les galetes, segons qui les implementi, poden ser:

 • Pròpies: les habilitades pel titular del lloc web que visita l’usuari, remetent-les des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual presta els serveis sol·licitats per l’usuari; O;
 • De tercers: habilitades per altres proveïdors de serveis amb els quals el propietari del lloc que visita l’usuari hagi contractat la prestació de determinats serveis; Les galetes s’envien des d’un equip o domini gestionat per una altra entitat que tracta les dades obtingudes.

Les galetes, segons el temps que romanguin activades, poden ser:

 • De sessió: és un tipus de galetes dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.
 • Persistents: és un tipus de galeta en què les dades s’emmagatzemen en la terminal i poden ser accessibles i tractades, durant un període definit, pel responsable de la galeta.

Les galetes, segons la seva finalitat, poden ser:

 • D’anàlisi: són aquelles que, tractades pel titular del lloc o per tercers, permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar la mesura i anàlisi estadística de l’ús que els usuaris fan del servei ofert, amb la finalitat de millorar l’oferta de productes i serveis.
 • De publicitat persistent: són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç, dels espais publicitaris que l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma.
 • Persistents de publicitat comportamental: són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç, dels espais publicitaris que l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma. Aquestes galetes emmagatzemen informació relacionada amb el comportament dels usuaris, obtinguda a través de l’observació contínua dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d’ells.

També és possible inserir una galeta al navegador de l’usuari quan visita un lloc web o obre un correu electrònic a través de publicitat o promocions, sobre determinats productes o serveis. La galeta, instal·lada al navegador, s’utilitza posteriorment per mostrar publicitat relacionada amb la cerca que ha realitzat l’usuari, per desenvolupar el control dels anuncis en relació, per exemple, amb el nombre de vegades que es veuen, on apareixen, en quina hora es veuen, etc.

Galetes instal·lades sense el seu consentiment

Hi ha algunes galetes que es poden instal·lar al terminal de l’usuari sense el seu consentiment. Aquestes són:

 • Galetes amb la finalitat de permetre únicament la comunicació entre l’ordinador de l’usuari i la xarxa.
 • Galetes amb la finalitat estrictament de la prestació d’un servei expressament sol·licitat per l’usuari.

Per tant, aquestes galetes són:

 • Galetes d’entrada de l’usuari.
 • Identificació de galetes d’autenticació d’usuaris (només sessió).
 • Galetes de seguretat de l’usuari.
 • Galetes de reproductor multimèdia.
 • Galetes de sessió per equilibrar la càrrega.
 • Galetes de personalització de la interfície d’usuari.
 • Galetes complementàries (complement) per intercanviar contingut social.

D’altra banda, les galetes analítiques, publicitàries i de seguiment necessiten el consentiment de l’usuari.

GALETES UTILITZADES PEL LLOC WEB, TERCERS I ELS SEUS FINS

A continuació, es mostra una llista de les galetes que utilitzem als nostres llocs web i serveis. Els tipus de galetes que utilitzem canvien constantment. Torna a consultar amb regularitat per assegurar-te d’estar actualitzat. Si creus que ens hem perdut alguna galeta, fes-nos-ho saber.

Galetes d’Agència Exclusiva d’Assegurances Caldes:

 • PHPSESSID: millorar la navegació a través del lloc web.
 • WAT_CRPD: millorar la navegació a través del lloc web.
 • _utma / _utmz / _cfduid: per a l’operació de jQuery (Framework Javascript).
 • _cfduid: per a l’operació de Cloudflare (plugins Javascript).

Galetes de tercers:

 • Facebook (Analítica): fem servir Facebook com a mitjà per parlar amb els clients i mesurar l’efectivitat de les campanyes.
 • Twitter (Analítica): fem servir Twitter com a mitjà per parlar amb els clients i mesurar l’efectivitat de les campanyes.
 • LinkedIn (Analítica): fem servir LinkedIn com a mitjà per parlar amb els clients i mesurar l’eficàcia de les campanyes.
 • Google Analytics (Analítica): Google Analytics utilitza galetes per ajudar-nos a analitzar com els nostres usuaris utilitzen els nostres llocs web i serveis.

Desactivació de galetes ja instal·lades

Podeu acceptar o rebutjar les galetes modificant els controls del vostre navegador web. Pel fet que són importants, és possible que els nostres llocs web i serveis no funcionin com s’espera que ho facin i, en alguns casos, és possible que no funcionin en absolut si decideix rebutjar les nostres galetes. La majoria de les xarxes publicitàries també us ofereixen l’opció d’excloure-us de la publicitat dirigida. Per obtenir més informació, visiteu http://www.aboutads.info/choices/ o http://www.youronlinechoices.com.

Podeu gestionar la vostra configuració de galetes seguint les instruccions del vostre navegador. A continuació, es mostren alguns enllaços que poden ser d’ajuda:

 • Desactivació de galetes de Google Chrome descrita aquí.
 • Desactivació de galetes de Microsoft Internet Explorer/Edge descrita aquí.
 • Desactivació de galetes de Mozilla Firefox descrita aquí.
 • Desactivació de galetes de Safari descrita aquí.

Podeu revocar el vostre consentiment en qualsevol moment. Per fer-ho, heu de desactivar les galetes del nostre lloc web seguint les instruccions de la secció anterior segons el navegador que utilitzeu. Us informem que en revocar el consentiment i, per tant, en desactivar determinades galetes, és possible que no pugueu utilitzar determinades funcions del nostre lloc web.

Actualitzacions en la política de galetes vigent

És possible que actualitzem aquesta Política de galetes de tant en tant per reflectir, per exemple, canvis en les nostres pràctiques o per altres raons operatives, legals o reglamentàries. Quan un canvi sigui significatiu, ens assegurarem d’avisar-vos.

Com contactar amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre com fem servir les galetes, que encara no hagi estat contestada en aquesta política, envieu-nos els vostres comentaris per correu electrònic a:

cookies@nubesa.com

o una comunicació escrita a:

Agència Exclusiva d’Assegurances Caldes Plaça Marquès de Sanllehy, 14 Caldes de Montbui, 08140 (Barcelona)

Addicionalment, es pot accedir a vídeos educatius publicats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en els quals s’explica, pas a pas, com configurar les opcions de privadesa en navegadors, xarxes socials i sistemes operatius mòbils més habituals, a AEPD vídeos.

Eines d'accessibilitat