Assegurances d’estalvi

Estalvi amb impostos

Ens complau presentar-vos una oportunitat única per a la vostra prosperitat financera. Sabem que cada cèntim que guanyeu és el resultat del vostre esforç i dedicació. Per això, us convidem a estalviar els vostres diners amb nosaltres, on cada euro estalviat no només està segur, sinó que també creix.

El nostre producte d’estalvi ofereix un interès garantit i una revisió semestral dels interessos* , garantint que els vostres estalvis no només estan protegits, sinó que també es beneficien de les millors tarifes d’interès disponibles. Aquesta revisió regular ens permet ajustar les vostres rendes a les condicions del mercat, assegurant que sempre obteniu el màxim rendiment dels vostres estalvis.

Però això no és tot. Amb nosaltres, l’estalvi no és només una qüestió de diners. És una qüestió de confiança, seguretat i tranquil·litat. Sabem que quan dipositeu els vostres estalvis amb nosaltres, ens confieu el vostre futur. I prenem aquesta responsabilitat molt seriosament.

Així que no espereu més. Doneu el primer pas cap a un futur financer més brillant avui mateix. Estalvieu amb nosaltres i veieu com els vostres diners creixen.

*2,2% anual brut fins a 31/12/2023.

Estalvi sense impostos

Ens complau presentar-vos una oportunitat d’inversió única que combina l’eficiència fiscal amb el creixement del capital: el SIALP (Assegurança Individual d’estalvi a llarg termini -sigles en castellà-).

Amb un límit d’aportacions de cinc mil euros anuals, el SIALP us permet invertir de manera segura i eficient. Aquesta eina d’estalvi a llarg termini està dissenyada per a una durada d’inversió de cinc anys, proporcionant-vos la flexibilitat de planificar el vostre futur financer.

Però el que realment distingeix al SIALP és el seu benefici fiscal. Els interessos que es generen a través del SIALP estan lliures d’impostos. Això significa que tots els beneficis que obteniu de la vostra inversió es queden amb vosaltres, augmentant així el vostre rendiment net.

Imagineu-vos que cada euro que estalvieu és una llavor. Aquesta llavor, quan es planta en el terreny fèrtil del SIALP, comença a germinar i a creixer, transformant-se en un arbre robust. Cada any, aquest arbre creix més fort i més alt, i els seus fruits són els beneficis que obteniu del vostre estalvi.

Ara, imagineu-vos que aquests fruits són totalment vostres. No hi ha cap impost que els mengi. No hi ha cap tarifa que els redueixi. Són vostres per gaudir-los en la seva totalitat. Aquesta és la bellesa del SIALP.

Però no és només això. Aquest arbre d’estalvi continua creixent any rere any. I amb cada any que passa, els fruits que produeix són més grans i més sucosos. Això significa que els vostres estalvis no només estan segurs, sinó que també estan treballant per vosaltres, generant més i més beneficis cada any.

    Eines d'accessibilitat