Assegurances de defensa

Assegurança de defensa jurídica

L’assegurança de defensa jurídica és una pòlissa que cobreix els costos legals associats a qualsevol classe de litigi o conflicte jurídic. Aquest tipus d’assegurança ofereix diversos avantatges i característiques que la fan una opció atractiva per a moltes persones i empreses.

En primer lloc, proporciona tranquil·litat i seguretat financera davant de possibles situacions legals inesperades. En cas de ser demandat o haver de presentar una demanda, l’asseguradora es fa càrrec dels costos legals, incloent-hi advocats i despeses judicials.

A més, aquesta assegurança ofereix assessorament legal i orientació durant tot el procés, cosa que pot ser de gran ajuda per a aquells que no estan familiaritzats amb el sistema judicial.
Una característica important d’aquest tipus d’assegurança és que pot ser personalitzada segons les necessitats de cada client, cobrint àmbits com ara accidents de trànsit, conflictes laborals, problemes amb contractes o qüestions immobiliàries.

Assegurança de protecció de lloguer

L’Assegurança de Protecció del Lloguer és el complement perfecte per l’assegurança del propietari d’immobles. És tracta d’una pòlissa que garanteix als propietaris de propietats llogades protecció contra impagaments de lloguer, danys a la propietat i despeses legals. Això proporciona tranquil·litat als propietaris i assegura un flux d’ingressos regulars mentre protegeix els seus béns immobles.

Assegurança de protecció contra ocupacions il·legals

L’Assegurança per protegir-te d’ocupacions il·legals és una pòlissa que protegeix els propietaris enfront una ocupació il·legal de propietats, oferint assistència legal ràpida, suport en desallotjament. Aquesta assegurança busca donar tranquil·litat als propietaris davant situacions d’ocupació no consentida.

Assegurança de protecció digital

L’Assegurança Protecció Digital és una pòlissa que ofereix cobertura contra ciberatacs, robatori de dades, extorsió cibernètica i danys en línia. Protegeix empreses i particulars de les repercussions financeres i la pèrdua d’informació causades per amenaces digitals. És essencial per salvaguardar-se davant dels riscos creixents de la societat digital actual.

Assegurança d’assistència jurídica

L’assegurança d’assistència Jurídica de Família cobreix a totes les famílies, independentment de la seva mida, incloent-hi des d’una persona sola fins a famílies amb membres adults i menors. Amb aquesta pòlissa, els nostres advocats especialitzats estaran disponibles per ajudar-te davant de qualsevol problema o pregunta legal que pugui sorgir en la teva vida quotidiana. A més, tindràs la tranquil·litat de saber que estàs protegit en cas de necessitar defensa en un judici, sense cap cost addicional.

    Eines d'accessibilitat