Avís legal

Mitjançant l’accés i la utilització d’aquest lloc web, vostè accepta i es compromet a complir els termes i condicions establerts en aquest Avís Legal. Si no està d’acord amb aquests termes, si us plau, no utilitzi aquest lloc web.

Identificació de l’Empresa
Aquest lloc web és propietat i està operat per l’AGÈNCIA EXCLUSIVA D’ASSEGURANCES CALDES, S.L. (d’ara endavant AEXA CALDES), amb número de registre a la DGSFP C0613B61511770 . El nostre domicili social és a la Plaça Marquès de Sanllehy, número 14 de Caldes de Montbui (08140).

Objecte i contingut del lloc web
Aquest lloc web té com a objectiu proporcionar informació sobre els productes i serveis d’assegurances que ofereix AEXA CALDES als clients que resideixen a Espanya. Tota la informació proporcionada en aquest lloc web té caràcter merament informatiu i no constitueix una oferta vinculant.

Propietat intel·lectual
Els drets de propietat intel·lectual de tot el contingut, textos, imatges, marques, logotips, gràfics i altres elements inclosos en aquest lloc web són propietat d’AEXA CALDES o són emprats sota llicència amb el consentiment dels seus respectius propietaris. Queda prohibida la reproducció, distribució o utilització d’aquest material sense l’autorització expressa d’AEXA CALDES.

Privacitat i protecció de dades
AEXA CALDES respecta la privacitat dels seus clients i usuaris. Si us plau, llegiu la nostra Política de Privacitat per obtenir més informació sobre com recopilem, utilitzem i protegim les vostres dades personals.

Exempció de responsabilitat
L’ús d’aquest lloc web és sota la vostra pròpia responsabilitat. AEXA CALDES no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de l’ús d’aquest lloc web o de la informació proporcionada en aquest.

Enllaços a tercers
Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web o recursos proporcionats per tercers. AEXA CALDES no té control sobre aquests llocs o recursos externs i no es fa responsable del contingut, precisió o disponibilitat d’aquests enllaços.

Canvis en l’Avís Legal
AEXA CALDES es reserva el dret de modificar aquest Avís Legal en qualsevol moment sense previ avís. Si us plau, revisi aquesta pàgina periòdicament per conèixer qualsevol actualització o canvi.

Legislació aplicable i jurisdicció
Aquest Avís Legal s’interpreta i regirà de conformitat amb les lleis d’Espanya. Qualsevol disputa que pugui sorgir en relació amb aquest lloc web o aquest Avís Legal serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Granollers, província de Barcelona.

Si us plau, contacteu amb AEXA CALDES si teniu algun dubte o pregunta sobre aquest Avís Legal o l’ús d’aquest lloc web.

Eines d'accessibilitat